Arkiverede nyheder 2016

Meget at hente

Lokalhistorisk Forening for Otterup og Omegn har besluttet at foreningens blad nu bliver offentliggjort på hjemmesiden. I første omgang er det de ældste numre, som ligges ud. Vi starter med de første seks udgivelser. Til højre ses det ældste nummer fra december 2002.

Salg af blade er i dag en væsentlig indtægtskilde for foreningen.
- Vi har besluttet, at give adgang til bladene på Internettet. Dels håber vi, at langt flere får øjnene op for de gode historier, bladene gemmer på, og dels regner vi med, at folk alligevel gerne vil købe de gamle blade, siger næstformand Grethe Hansen.
Foreningen sælger sine blade fra Arkivet, der har åbent hver torsdag. Man har så godt som alle tidligere numre liggende klar til salg.

På hjemmesiden kan du se indholdet i bladene her. De blade som lægges på hjemmesiden kan du se under overskriften "Nyheder", hvor der nu er kommet et underpunkt ind der hedder "Blade på hjemmesiden". Her er et link til siden.
- Vi håber medlemmerne og andre tager godt imod tilbuddet. Bladene er et væsentligt bidrag til at få indsigt i det Nordfyn der var engang, siger Grete Hansen.