Fjordens Dag i Klintebjerg

Til Fjordens Dag  søndag den 13. september 2015 var Lokalhistorisk Forening på Klintebjerg Havn. Vi deltog med en plancheudstilling med overskriften  "Før og Nu billeder". Det vil sige, at vi havde udvalgt gamle billeder af huse i den gamle Otterup Kommune og fotos, som de ser ud i dag.

Kommunen fejrede at det i år var 25. gang der var Fjordens Dag i Klintebjerg. Ved havnen var der opsat en kæmpe stor æresport. Yderligere startede dagen med et hyggeligt fælles morgenbord kl. 8 for alle aktørerne. Da det regnede blev dette flyttet ind i det telt hvor vi var placeret . Lidt trangt med plads til de omkring 100 mennesker der deltog i dette, interessen var dog vakt for vores plancheudstilling.

Teltet hvor vi havde fået plads var også Lokalhistorisk Forening fra Søndersø. Omkring kl. 10 begyndte folk at komme i vores telt.

På grund af regnen delte vi også telt med Otterup Folkedanser og Linedanserne, som begge hold dansede på skift flere gange i løbet af dagen. Det var festligt, men meget trangt, selv om der var mange tilskuede som havde fulgt danserne ind i ly fra storm og regn.

Trods det dårlige vejr med regnbyger om formiddagen, men med opklaring lidt senere,  kom en masse mennesker, som viste stor interesse for udstillingen. Og ikke mindst for vores ringbindene med gamle skole- og konfirmationsbilleder gjorde stor lykke. Disse blev kigget og bladret flittigt i. For arkivet betød det, at mange navne blev tilføjet når folk kunne genkende venner, familie og bekendte og flere af de besøgende gav tilsagn om nyt materiale til arkivets samling.

Lokalhistorisk Forening for Otterup & Omegn siger de mange mennesker tak og en dejlig og udbytterig dag.